Co i jak długo gotować?

Czasem się zastanawiam jak długo mam gotować ziemianki czy ryż i zazwyczaj na wyczucie gotuję, ale to się zmieniło odkąd zrobiłam zestawienie co i jak długo gotować. Taką ściągawkę  mam zawsze na lodówce, dzięki temu kasza zawsze jest na sypko, a jaja na miękko.

 

 

 

Paula Andrzejewska

Autor: Paula Andrzejewska

Cześć! Nazywam się Paula Andrzejewska i jestem technologiem żywności (magister inżynier). Wiem z czego się składa i co zawiera (z chemii właśnie!). Pracowałam również w kilku zakładach produkujących żywność: w laboratorium i na stanowiskach kierowniczych/managerskich. Chcę pokazać Ci w jaki sposób producenci żywności obchodzą prawo, które produkty to prawdziwe perełki, a które totalne porażki.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.