Kontakt i o mnie

Cześć! Nazywam się Paula Andrzejewska i od 2013 roku publikując na blogu Jak Po Maśle staram się dzielić swoją wiedzą z zakresu technologii żywności, którą łączę z wielką pasją do gotowania.

Ukończyłam technologię żywności na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie (magister inżynier), drugi dyplom (studia podyplomowe) uzyskałam z zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym żywności. Jestem także certyfikowanym audytorem wewnętrznym z zakresu żywności PN-EN ISO 22000. Pracowałam w kilku zakładach przemysłu spożywczego, w laboratorium i na stanowiskach kierowniczych/managerskich.

Chcę pokazać Ci w jaki sposób producenci żywności obchodzą prawo, które produkty to prawdziwe perełki, a które totalne porażki.

Jak się ze mną skontaktować?

If you have any questions or just want to say hello, please don’t hesitate to contact us. We’ll get back to you soon.

paula@jakpomasle.pl

Dotychczasowe współprace:

Artykuły prasowe, wywiady itp.

Poniżej lista artykułów, wywiadów i publikacji prasowych z moim udziałem. Zapraszam do lektury!

Czym słodzić aby nie zaszkodzić?
Mistrz Branży – Helena Chmielewska, listopad 2018

“Zdrowa żywność” nie istnieje. Wszystko, co jest w sklepie, możemy zjeść bez uszczerbku na zdrowiu.
Wysokie Obcasy – Dominika Danicka, 11.06.2018

http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/7,115167,23524567,zdrowa-zywnosc-nie-istnieje-wszystko-co-jest-w-sklepie-mozemy.html