Cześć! Nazywam się Paula Andrzejewska i od 2013 roku publikując na blogu Jak Po Maśle staram się dzielić swoją wiedzą z zakresu technologii żywności, którą łączę z wielką pasją do gotowania.

Ukończyłam technologię żywności na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie (magister inżynier), drugi dyplom (studia podyplomowe) uzyskałam z zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym żywności. Jestem także certyfikowanym audytorem wewnętrznym z zakresu żywności PN-EN ISO 22000. Pracowałam w kilku zakładach przemysłu spożywczego, w laboratorium i na stanowiskach kierowniczych/managerskich.

Chcę pokazać Ci w jaki sposób producenci żywności obchodzą prawo, które produkty to prawdziwe perełki, a które totalne porażki.

Napisz do mnie: paula@jakpomasle.pl

Dotychczasowe współprace:

lorem ipsum

Artykuły prasowe, wywiady itp.

Poniżej lista artykułów, wywiadów i publikacji prasowych z moim udziałem. Zapraszam do lektury!

Czym słodzić aby nie zaszkodzić?
Mistrz Branży – Helena Chmielewska, listopad 2018

„Zdrowa żywność” nie istnieje. Wszystko, co jest w sklepie, możemy zjeść bez uszczerbku na zdrowiu.
Wysokie Obcasy – Dominika Danicka, 11.06.2018

http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/7,115167,23524567,zdrowa-zywnosc-nie-istnieje-wszystko-co-jest-w-sklepie-mozemy.html