Home Kuchnia Danie główne Tydzień kuchni niemieckiej w Lidlu

Tydzień kuchni niemieckiej w Lidlu

56 second read
2
0

Dodałam dziś przepis z kuchni niemieckiej (kiełbasa po bawarsku), a tymczasem w Lidlu mamy tydzień tej kuchni, a wraz z nią całkiem fajne produkty. Muszę jeszcze koniecznie dokupić syrop buraczany – idealny do naleśników lub pancake’sow.

W pierwszej chwili dorwałam orzechy prażone (rozsypane na zdjęciu) i spróbowałam cukierki ziołowe (Krauter Bonbons). Orzechy chrupiące i przepyszne, a cukierki mimo że ziołowe to smaczne. Jutro postaram się przygotować coś pysznego. Zajrzyjcie do mnie:)

Load More Related Articles
Load More By Paula Andrzejewska
Load More In Danie główne

2 komentarze

  1. […] tygodnia kuchni niemieckiej Lidl wyłowiłam makaron z semoliny. Dziś postanowiłam go wypróbować i zrobiłam szybki obiad […]

    Reply

  2. hania-kasia

    25/09/2012 at 19:06

    Ciekawe te wielkie precle. Syrop buraczany też mnie zaciekawił.

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Check Also

Zupka chińska jest z Japonii

Chyba każdy z nas jadł kiedyś tzw. chińską zupkę. Właściwie nie wiem skąd nazwa chińska, s…