Danie główne

Tydzień kuchni niemieckiej w Lidlu

Dodałam dziś przepis z kuchni niemieckiej (kiełbasa po bawarsku), a tymczasem w Lidlu mamy tydzień tej kuchni, a wraz z nią całkiem fajne produkty. Muszę jeszcze koniecznie dokupić syrop buraczany – idealny do naleśników lub pancake’sow.

W pierwszej chwili dorwałam orzechy prażone (rozsypane na zdjęciu) i spróbowałam cukierki ziołowe (Krauter Bonbons). Orzechy chrupiące i przepyszne, a cukierki mimo że ziołowe to smaczne. Jutro postaram się przygotować coś pysznego. Zajrzyjcie do mnie:)

2 komentarze

2 Comments

  1. Pingback: Lekki sos warzywny i makaron z semoliny z Lidla : Jak Po Maśle

  2. hania-kasia

    25/09/2012 at 19:06

    Ciekawe te wielkie precle. Syrop buraczany też mnie zaciekawił.

Leave a Reply

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Cześć! Jesteśmy Paula i Jacek i stworzyliśmy tego bloga, aby podzielić się z Tobą naszymi pasjami. Gotujemy, blogujemy, szyjemy, nagrywamy filmy i robimy zdjęcia. Wszystko to ze szczyptą humoru, autoironii i naszego stylu życia znajdziesz na Jak Po Maśle. Liczymy, że znajdziesz tu coś dla siebie :)

Cookies / Ciasteczka

Serwis Jak Po Maśle wykorzystuje pliki cookies. Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że wyrażasz na to zgodę i akceptujesz naszą politykę prywatności.

przepisy kulinarne

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Top Blogi

Smaczneblogi.pl

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2012 - 2017 Jak Po Maśle.

To Top