Home Kuchnia Podsumowanie akcji – KUCHNIA BARDZO WŁOSKA 2012

Podsumowanie akcji – KUCHNIA BARDZO WŁOSKA 2012

3 min read
2
0

Moi drodzy! To była pierwsza organizowana przez ze mnie akcja kulinarna. Do akcji zakwalifikowało się się
84 uczestników, którzy zgłosili 153 przepisy rodem z kuchni włoskiej. Kończąc akcję miałam twardy orzech do zgryzienia i po wielu godzinach wertowania i waszych przepisów musiałam podjąć decyzję, które receptury powinnam wyróżnić.

Aby wyklarować werdykt postanowiłam podzielić przepisy na kategorie i w każdej wyróżnić aż 3. Nie było łatwo wybrać, bo wszystkie przepisy były wyjątkowe, a zdjęcia po prostu nieziemskie. Dodam, że w swojej decyzji kierowałam się waszą pomysłowością, prostotą dania i efektownym podaniem. Wyróżniłam przepisy które z miłą chęcią sama wypróbuję.

Dla uporządkowania akcji wyróżnione przepisy zostały podlinkowane do autorskich blogów.

Makaron

Ryby i owoce morz

Deser

Pizza

Przystawka

 

Wszystkim 84 uczestnikom serdecznie dziękuję za wzięcie udziału w mojej akcji.

Load More Related Articles
Load More By Paula Andrzejewska
Load More In Kuchnia

2 komentarze

  1. […] Przepis zaczerpnięty z akcji kulinarnej Kuchnia Bardzo Włoska 2012, którą organizowałam całkiem niedawno. Ów przepis został wyróżniony w kategorii „Makarony”. Podsumowanie akcji i wyniki tutaj. […]

    Reply

  2. kulturakulinarna

    10/09/2012 at 07:53

    Super! Dziękuję za wyróżnienia :) Pozdrawiam :)

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Check Also

Zupka chińska jest z Japonii

Chyba każdy z nas jadł kiedyś tzw. chińską zupkę. Właściwie nie wiem skąd nazwa chińska, s…