Kuchnia

Mrożona herbata z miętą

Gdy słupek termometru szybuje w górę, często robię do picia orzeźwiającą herbatkę. Oprócz naparu herbaty dodaję do plastry cytryny, liście mięty pieprzowej, odrobinę imbiru i cukru dla złagodzenia smaku i obowiązkowo kostki lodu!

Będąc na warsztatach w kuchni Winiary, Tomasz Woźniak zaprezentował przepis podobny do mojego (więcej tutaj i tutaj), ale z dodatkiem pomarańczy. Zdjęcia z warsztatów poniżej.

 

Autorką zdjęć w tym poście jest: Anna Soroka

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Kulinarne warsztaty w kuchni Winiary – 09.05.2012r. : Jak Po Maśle

Leave a Reply

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Cześć! Jesteśmy Paula i Jacek i stworzyliśmy tego bloga, aby podzielić się z Tobą naszymi pasjami. Gotujemy, blogujemy, szyjemy, nagrywamy filmy i robimy zdjęcia. Wszystko to ze szczyptą humoru, autoironii i naszego stylu życia znajdziesz na Jak Po Maśle. Liczymy, że znajdziesz tu coś dla siebie :)

Cookies / Ciasteczka

Serwis Jak Po Maśle wykorzystuje pliki cookies. Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że wyrażasz na to zgodę i akceptujesz naszą politykę prywatności.

przepisy kulinarne

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Top Blogi

Smaczneblogi.pl

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2012 - 2017 Jak Po Maśle.

To Top